0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tamara Tol

Biografie Tamara Tol

Vanaf haar prilste jeugd is Tamara al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden. Ook op de lagere school waar Tamara braaf haar lessen volgde, was muziek haar favoriete vak. Op advies van haar muziekleraar besloot Tamara om ook naast school speciale muzieklessen te gaan volgen.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Door de verscheidenheid aan muziekstijlen binnen de orkestjes waarin Tamara haar ervaring heeft opgedaan, en mede door haar doelgerichte opleidingen in de muziek en toneelwereld, kon zij zich als een veelzijdige zangeres ontwikkelen. Na het afsluiten van de middelbare schoolperiode streefde zij naar een carrière in de in de showbusiness.

Soundmixshow

Meer bekendheid bij het publiek kreeg Tamara toen zij meedeed aan Hennie Huisman’s Soundmixshow. In 1990 volgde haar eerste TV optredens; ze was ondermeer te zien in Vocaal Centraal bij BZN. De Volendamse zangeres is duidelijk een van de favorieten in de voorrondes van het Nationale Songefestival en eindigt hoog bij de publiekskeuze. Ze zingt met Paul de Leeuw een duet in zijn TV programma “Laat de Leeuw”.

Tamara Tol boek je tegen de scherpste prijs

Veel optredens door het land, tv opnames, en diverse dinershows volgde elkaar snel op. Ook reisde Tamara meerdere keren naar het buitenland om de daar gestationeerde Nederlandse soldaten een hart onder de riem te steken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tamara Tol boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties