0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Ivan Peroti

Biografie Ivan Peroti

Ivan Peroti Amsterdam, 10 december 1976 is een Nederlandse tekstschrijver en zanger. Hij is de vaste zanger van de band van Sven hammond.

Actief in de muziekwereld

Peroti is sinds 1996 actief in de muziekwereld. Hij was de zanger van de Boyband Sat-R-day. Peroti is de schrijver en zanger van het nummer Speed up van Funkerman. In 2011 schreef hij nummers voor onder meer Ben saunders, Shary-An en Jenny lane. Ook was Peroti gastzanger bij Sven-hammond soul voordat hij vast lid werd van deze band.

Songfestival

Hij was een van de deelnemers aan het Nationaal Songfestival 2012. Hier zong hij Take me as I am, dat werd geschreven door Alain Clark, en eindigde hiermee als derde. Het nummer kwam in de week na het Nationaal Songfestival binnen in de Single Top 100 op plaats 41,

The Voice Of Holland

In 2015 deed Peroti mee met The Voice Of Holland. Hier werd hij opgenomen in het team van Sanne Hans (Miss Montreal) en bereikte hij de kwartfinale.
In 2016 was Peroti te horen met het nummer “True Colors” in televisiereclame van Lidl. Mede vanwege de positieve reacties besloot Peroti het gehele nummer in de studio op te nemen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ivan Peroti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie