0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ivan Peroti

Biografie Ivan Peroti

Ivan Peroti Amsterdam, 10 december 1976 is een Nederlandse tekstschrijver en zanger. Hij is de vaste zanger van de band van Sven hammond.

Actief in de muziekwereld

Peroti is sinds 1996 actief in de muziekwereld. Hij was de zanger van de Boyband Sat-R-day. Peroti is de schrijver en zanger van het nummer Speed up van Funkerman. In 2011 schreef hij nummers voor onder meer Ben saunders, Shary-An en Jenny lane. Ook was Peroti gastzanger bij Sven-hammond soul voordat hij vast lid werd van deze band.

Songfestival

Hij was een van de deelnemers aan het Nationaal Songfestival 2012. Hier zong hij Take me as I am, dat werd geschreven door Alain Clark, en eindigde hiermee als derde. Het nummer kwam in de week na het Nationaal Songfestival binnen in de Single Top 100 op plaats 41,

The Voice Of Holland

In 2015 deed Peroti mee met The Voice Of Holland. Hier werd hij opgenomen in het team van Sanne Hans (Miss Montreal) en bereikte hij de kwartfinale.
In 2016 was Peroti te horen met het nummer “True Colors” in televisiereclame van Lidl. Mede vanwege de positieve reacties besloot Peroti het gehele nummer in de studio op te nemen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ivan Peroti boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties