0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marco Kanters

Biografie Marco Kanters

Marco Kanters, 1979, Moerdijk. Eind jaren 90 ging zijn carriere van start. zijn allereerste optredens waren in zijn  stamcafé in Zevenbergen.

Feestzanger boeken of inhuren

Al gauw was zijn eerste single een feit “De nacht is lang..niet lang genoeg” geschreven door Kees Quispel. Van deze single gingen er ruimen 2400 st. van over de toonbank. Daarna volgen hits als: Toemba, Ritsen, De Mallemolen, T’is gezellig, My little lady, Proost op de dag, Boem Boem Boem enz.

Sympathieke gezelligheidszanger

Marco staat al jaren bekend als de sympathieke gezelligheidszanger en heeft inmiddels heel Nederland kennis laten maken met zijn muziek! Zo was Marco o.a. te zien tv progamma’s als: Jensen, Hart voor Nederland, Brabant party, hart voor Muziek, Netwerk, Brabant toppers, e.v.a.

Marco Kanters boek je voordelig en snel bij Burolivemuziek

Anno 2017 zit Marco bijna 20 jaar in het vak en is een graag geziene zanger op feesten en partijen.

Gerelateerd artiesten op Burolivemuziek:

Danny Nicolay
Jeroen van Zelst
Arjon Oostrom
Marco Kraats
Peter Loree

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marco Kanters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties