0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Karin Bloemen

Biografie Karin Bloemen

Karin word sinds de show La Bloemen wel Neerlands diva genoemd. Dit onderstreept zij door het dragen van enorme jurken, ontworpen door Jan Aarntzen, en imposante kapsels.

In 2008 vierde Karin Bloemen met twee shows in theater Carré haar 25-jarig artiestenjubileum, haar carrière begon toen met de première van De zoon van Louis Davids.

Veelzijdige artieste

Karin Bloemen heeft diverse prijzen in de wacht gesleept, waaronder;
in 1984 de Pall Mall Exportprijs, in 1994 de Gouden Harp en de Edison in de categorie Kleinkunst.

Prijzen

Karin Bloemen is een fantastische personality en veelzijdig artiest. Ze is beschikbaar voor presentaties, show op maat, zang, dans en acteren.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Karin Bloemen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties