0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Mr. Steel

Biografie Mr. Steel

Kenneth Goddard is beter bekend als Mr. Steel. Hij is geboren op Trinidad en in zijn jeugd speelde Kenneth al op conservenblikken en zijn talent bleef niet onopgemerkt.

Livemuziek boeken of inhuren

Kenneth maakte als kleine jongen reeds zijn eerste steeldrums van conservenblikken. Acht blikken met elk een andere klank, samen de toonladder van C, waarop hij zijn eerste liedjes speelde. 

Steeldrum en Brassbands boeken

Hij werd na een auditie direct toegelaten bij de beroemde Hatters steelband en hier werd Kenneth muzikaal geschoold in de traditionele Caribische muziek. Maar daarnaast vormde ook klassieke- en popmuziek een essentieel onderdeel van zijn opleiding.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Na het verlaten van het eiland kwam Kenneth na vele omzwervingen over de hele wereld terecht bij Dutch Rhythm Steel & Show Band. Hiermee heeft hij op het podium gestaan met vele bekende Nationale en Internationale muzikanten als Boney M en Hot Chocolate.

Caribische muziek boeken

Maar ook optredens voor het koningshuis en een gastoptreden op het Eurovisie Songfestival in Den Haag. En speelde hij op festivals met o.a. Third World en Manu Dibango. Als studio muzikant is hij te horen in muziek van Boney M, Dolly Dots, Albert West , Normaal en Herman Finkers.

Mr. Steel boeken voor scherpste gage

Met Kenneth kun je alle kanten op. Van solo muzikanten voor klein ingetogen zoals tijdens een receptie of bruiloft tot heel groots met een complete band. Zijn band heet Sundance en is een veelgevraagde allround Caribische band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Steel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie