0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mr. Steel

Biografie Mr. Steel

Kenneth Goddard is beter bekend als Mr. Steel. Hij is geboren op Trinidad en in zijn jeugd speelde Kenneth al op conservenblikken en zijn talent bleef niet onopgemerkt.

Livemuziek boeken of inhuren

Kenneth maakte als kleine jongen reeds zijn eerste steeldrums van conservenblikken. Acht blikken met elk een andere klank, samen de toonladder van C, waarop hij zijn eerste liedjes speelde. 

Steeldrum en Brassbands boeken

Hij werd na een auditie direct toegelaten bij de beroemde Hatters steelband en hier werd Kenneth muzikaal geschoold in de traditionele Caribische muziek. Maar daarnaast vormde ook klassieke- en popmuziek een essentieel onderdeel van zijn opleiding.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Na het verlaten van het eiland kwam Kenneth na vele omzwervingen over de hele wereld terecht bij Dutch Rhythm Steel & Show Band. Hiermee heeft hij op het podium gestaan met vele bekende Nationale en Internationale muzikanten als Boney M en Hot Chocolate.

Caribische muziek boeken

Maar ook optredens voor het koningshuis en een gastoptreden op het Eurovisie Songfestival in Den Haag. En speelde hij op festivals met o.a. Third World en Manu Dibango. Als studio muzikant is hij te horen in muziek van Boney M, Dolly Dots, Albert West , Normaal en Herman Finkers.

Mr. Steel boeken voor scherpste gage

Met Kenneth kun je alle kanten op. Van solo muzikanten voor klein ingetogen zoals tijdens een receptie of bruiloft tot heel groots met een complete band. Zijn band heet Sundance en is een veelgevraagde allround Caribische band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mr. Steel boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties