0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Big2

Biografie Big2

Big2 oftewel Twan van Steenhoven is Rapper, producer én tevens de helft van de populairste hiphopact van Nederland; The Opposites. Ze heten opposites omdat ze in alles het tegenovergesteld van elkaar zijn.

Rappers en Hiphop artiesten boeken

Ze brachten hiphop naar de mainstream en hebben de maatstaf gezet voor de moderne hiphopshows: moshpits, wall of death’s, salto’s, perfecte cirkelpits waren aan de orde van de dag en iedereen deed vrolijk mee in de bende.

Boek een urban artiest

Inmiddels is Twan solo gegaan en bracht hij in 2018 zijn album “Van Staal” uit, waarmee hij in die zomer met zijn 7-koppige band menig festival op zijn kop heeft gezet. Afgelopen jaar maakte hij met The Opposites een heuze comeback, maar ook zijn tweede solo-album staat alweer gepland voor het nieuwe jaar.

Big2 boeken voor scherpste gage

The Opposites zijn inmiddels gestopt ( 2014) maar Twan rockt solo door.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Big2 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties