0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Alberto Morero

Biografie Alberto Morero

Alberto Morero is het alter ego van Albert Hessels. Een succesvolle kroegbaas uit Friesland die zijn carriere als zanger in de bekendste skihut van NL begon; de après skihut in Rotterdam.

zangers boeken of inhuren

Al op zijn 6e jaar begon Albert met imiteren van zijn lokale helden zoals Teake van de Meer en Doede Bleeker en vanaf zijn 12e begon Albert met plaatjes draaien in het café van zijn ouders.

Artiesten en bands bij Burolivemuziek.nl

Uiteraard gebeurde dat nog op vinyl. Hij verzorgde kinderfeestjes in de discotheek van zijn vader. Op zijn 15e richtte hij met vrienden een bandje op waar Alberto de zang en basgitaar voor zijn rekening nam. Later toen Karaoke in kwam ging Alberto door het land met zijn karaoke shows.

Feesten met Alberto Morero

In 1999 werd Alberto aangenomen bij de Ski hut in Rotterdam en was hij 9 jaar lang een van de vaste zangers van dit succesvolle café en in de tussentijd speelde Alberto in musicals als, de Jantjes, Les MIserables en Seven brides forss even Brothers.

Feestzangers en feestartiesten boeken

Hij zong regelmatig liedjes in voor de Apres-ski hut cd en nam een aantal plaatjes op waarna in 2006  een verzamelalbum met liedjes van Alberto uitkwam. Veel feestartiesten van nu waren onbekende zangers in de tijd van de skihut.

Hierna werd het stil rondom Alberto als artiest omdat al zijn aandacht uitging naar zijn 2 goedlopende cafés, maar in 2015 begon het bloed toch weer te kruipen en greep Alberto wederom de microfoon en zijn eerste optredens waren een feit en tevens groot succes.

zangers en zangeressen voor scherpste gages

Alberto Morero zingt Nederlandstalige en Engelstalige muziek en zijn eigen liedjes zijn een mix van levenslied Nederpop.
Ouderwetse gezelligheid!

Gezellig meezing repertoire

A (volks)star is re-born…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alberto Morero boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie