0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
André Hazes imitator

Biografie André Hazes imitator

René van Beeten is al Hazes imitator onverbeterlijk. Je pure passie van André Hazes straalt er vanaf en je maakt een echte live beleving van Neerlands grootste volkszanger.

André Hazes imitator boeken of inhuren

René ademt André. Als geboren en getogen échte Amsterdammer hoor je niet alleen het Amsterdamse accent maar zie je ook de échte volkszanger staan. René weet hoe hij zijn idool moet vertolken.

Boek een imitator

Naast imitator is Rene van Beeten een echte Hollandse feestzanger. En daarnaast speelt hij als acteur in diverse commercials en heeft zijn opwachting gemaakt in diverse tv programma’s waaronder Spuiten en Slikken, Praatjemakers, Bloed Zweet en tranen en zelfs in het tv programma van Ivo Niehe.

André Hazes imitator boeken voor scherpste gage

René word dan ook veelvuldig gecomplimenteerd om zijn vertolking van Hazes. Zijn stem lijkt griezelig veel op de échte. In zijn optreden komen alle klassiekers voorbij.
Vind hier meer Nederlandse imitatoren zoals René

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je André Hazes imitator boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties