0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeffrey Heesen

Biografie Jeffrey Heesen

De muziek kreeg Jeffrey Heesen met de paplepel ingegoten. Geboren op 11 september 1990 in het Brabantse Oss
Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.

Zanger boeken of inhuren

Voor de 25-jarige Jeffrey is zijn carrière in 2015 in een stroomversnelling terecht gekomen. Begin 2015 maakte hij een verpletterende indruk op het Nederlandse publiek in het SBS programma Bloed, Zweet En Tranen. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld, en hiermee werd duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is.

Boek een zanger of zangeres

Door onder anderen gastoptredens bij Toppers In Concert en TV optredens in muziekprogramma’s heeft hij zijn reputatie gevestigd als Nederlandstalige topper.
De door Jeffrey zelf geschreven singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” zijn inmiddels hits geworden.

Jeffrey Heesen boeken voor scherpste gage

Dat Jeffrey onlangs de Buma NL Award in de categorie ‘Grootste Talent’ in ontvangst mocht nemen, was een eerste kroon op zijn werk tot nu toe en wordt ongetwijfeld vervolgd. Voorlopig steekt hij echter al zijn energie in zijn nieuwe album dat begin 2016 verwacht mag worden. 

Overal waar Jeffrey verschijnt laat hij een diepe indruk achter en zijn populariteit groeit met de dag.

Andere Bloed Zweet en Tranen artiesten zijn o.a;
Pascal Redeker
John West
Frank van Etten
Dario

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeffrey Heesen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties