0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
John de Bever

Biografie John de Bever

Johannes (John) de Bever is geboren in Berlicum (brabant) op 7 april 1965 en is een Nederlandse volkszanger. Daarvoor was John profvoetballer bij Dordrecht ’90.

Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht

In juli 1979 werd De Bever op 14-jarige leeftijd als zanger ontdekt door Pierre Kartner tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. Het nummer Als ik later eens trouw, dat Kartner voor hem schreef, bereikte in maart 1980 de tipparade. Er volgden nog drie singles en een elpee maar John besloot voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière en zich toe te gaan leggen op het voetbal.

bekende zanger boeken

Uiteindelijk speelde John ruim 20 jaar betaald voetbal bij o.a. FC den Bosch en FC Dordrecht en werd hij in 1997 uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld.

Feestartiesten boeken of inhuren

In 2002 neemt John de Bever ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ op. Deze single betekent een fulltime doorstart van zijn muziekcarrière. In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John de Bever en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht.

Zangers voor scherp tarief

In 2012 ontstaat er een nieuw zangduo John de Bever en Charlène. Zij zingen samen de door Emile Hartkamp geschreven single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’. Als hoogtepunt brengen zij tijdens ‘TROS Muziekfeest op het plein’ hun hit ten gehore.

Sound en gezelligheid

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid.
De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

YouTube hit

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 2.500.000 keer bekeken)!
En in 2016 komt zijn hitsingle “Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap” uit.

Altijd feest met John de Bever!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je John de Bever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties