0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
John de Bever

Biografie John de Bever

Johannes (John) de Bever is geboren in Berlicum (brabant) op 7 april 1965 en is een Nederlandse volkszanger. Daarvoor was John profvoetballer bij Dordrecht ’90.

Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht

In juli 1979 werd De Bever op 14-jarige leeftijd als zanger ontdekt door Pierre Kartner tijdens een optreden op de Nijmeegse Vierdaagse. Het nummer Als ik later eens trouw, dat Kartner voor hem schreef, bereikte in maart 1980 de tipparade.

Er volgden nog drie singles en een elpee maar John besloot voorlopig te stoppen met zijn zangcarrière en zich toe te gaan leggen op het voetbal.

bekende zanger boeken

Uiteindelijk speelde John ruim 20 jaar betaald voetbal bij o.a. FC den Bosch en FC Dordrecht en werd hij in 1997 uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de wereld.

Feestartiesten boeken of inhuren

In 2002 neemt hij ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ op. Deze single betekent een fulltime doorstart van zijn muziekcarrière. In 2006 krijgt de jarenlange vriendschap met zangeres Anny Schilder een muzikaal vervolg. Het door John en Anny Schilder zelf geschreven nummer ‘Toen kwam jij’ is op single uitgebracht.

Zangers voor scherp tarief

In 2012 ontstaat er een nieuw zangduo met Charlène. Zij zingen samen de door Emile Hartkamp geschreven single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’. Als hoogtepunt brengen zij tijdens ‘TROS Muziekfeest op het plein’ hun hit ten gehore.

Sound en gezelligheid

Uniek aan de sound van John is zijn geheel eigen stemgeluid.
De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

YouTube hit

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip bijna 2.500.000 keer bekeken)!
En in 2016 komt zijn hitsingle “Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap” uit.

Altijd feest met John de Bever!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je John de Bever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie