0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Murda

Biografie Murda

In zijn woonplaats Eindhoven ontmoet Murda (voorheen Önder) rapper SpaceKees, die hem uitnodigt als back up MC voor een tour met Jiggy Djé.

Rapper

Daar laat hij zich gelden als een opvallend sterke persoonlijkheid, zowel op als naast het podium. In 2007 sluit Murda zich officieel aan bij Noah’s Ark. Amper drie maanden later, begin 2008, verschijnt zijn eerste EP ‘Turkse Pizza’ die volledig is geproduceerd door SirOJ.

Urban hits

Naast muzikaal talent blijkt Murda ook over acteertalent te beschikken, wanneer hij in 2010 een hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Gangsterboys’ bemachtigd. Hierin speelt hij met Yes-R.
Deze film wordt met meer dan 100.000 bioscoopbezoekers in Nederland een groot succes en krijgt de status ‘Gouden Film’ toegekend.

Acteren

Na het succes van zijn eerste film, speelt Önder in 2011 weer een hoofdrol in één van de afleveringen van de televisieserie ‘Van God Los’.

In samenwerking met Patta en Noah’s Ark verschijnt in mei van 2014 Murda zijn EP ‘Goeie Dingen’, inclusief de videoclip voor ‘Dat Doen We Niet Meer’.

Murda is met zijn nieuwe album en knallers van singles op zak te boeken voor festivals, podia en discotheken en mag de komende tijd absoluut niet ontbreken in elke agenda.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Murda boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties