0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Grad Damen

Biografie Grad Damen

Grad Damen werd geboren in Breda en zong al op 17 jarige leeftijd de pannen van het dak in het  legendarische Cafe Bolle Jan in Amsterdam. Grad stond de afgelopen jaren met maar liefst 8 singles hoog in de hitlijsten van Nederland.

 Carrière

Al snel tekend Grad een contract bij platenmaatschappij van Emile Hartkamp en Norus Papidar. Dit producersduo schrijft o.a. voor Frans Bauer, Koos Alberts, Marianne Weber en Jannes. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen vele hits en cd’s.

Bekend van televisie

In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap ‘Helemaal Grad’ bij SBS 6. Grad is te zien in een tv special van de TROS die op Curaçao werd opgenomen en daarnaast gaat Grad voor dezelfde omroep mee op een cruise aan de middelandse zee.

Grad Damen boeken tegen het de scherpste prijs?

Grad Damen is te boeken als een 30 minuten durende tape act.
Ook zijn er mogelijkheden om Grad Damen te boeken met de band Tilt als begeleiding.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Grad Damen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties