0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Addie Timmermans

Biografie Addie Timmermans

Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch, is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld.
Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau!

Zanger boeken of inhuren

Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay, is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug!

Boek een zanger

Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single “Leef en voel je vrij”. Mario Veltman tekent voor de tekst en muziek van de nieuwe single en videoclip en heeft deze ook geproduceerd.
Opzwepend, muzikaal verrassend en toch de échte herkenbare Addie Timmermans stijl komen perfect tot hun rechtop deze onlangs uitgekomen single.

Addie Timmermans boeken voor scherpste gage

Met een nieuw team aan zijn zijde, de releases van nieuwe singles in 2015 én het volle enthousiasme van de jonge zanger gaat Nederland opnieuw veroverd worden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Addie Timmermans boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties