0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Justice Toch

Biografie Justice Toch

Justice Toch is een Nederlandse artiest van Arubaanse afkomst en maakt Nederlandstalige pop- en clubmuziek waarbij hij Rap weet te combineren met zijn zangtalent waardoor een eigen unieke sound ontstaat die het goed doet op de dansvloer.

Urban artiesten boeken of inhuren

Justice Toch heeft al een aantal hits op zijn naam staan. De nummers ‘Round & Round’, ‘Salut’ en ‘Laden’ hebben samen op YouTube meer dan 10 miljoen views en zijn doel is om de hitlijsten te bereiken en op deze manier zijn muziek te verspreiden om mensen blij te maken met zijn muziek.

zangers en zangeressen voor scherpste gage

Justice Toch komt uit Den Haag en timmert al een aantal jaren aan de weg als zanger/rapper. 2014 lanceerde hij zijn nieuwe track Bo Tei Si, wat ‘je bent wel aanwezig’ betekent.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Justice Toch boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties