0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tineke Willems

Biografie Tineke Willems

Tineke is het vrouwelijke lid van het bekende duo Harten 10 en is nu ook solo te boeken als zangeres in het haar zo bekende Nederlandstalige lied maar ook in Duitse liedjes.

zangeres boeken

Begonnen als 11 jarig meisje deed Tineke mee aan diverse Talentenjachten, zong in diverse bandjes en nam 2 solo singles op waarna ze in 2008 door Martien Ekkelenkamp werd gevraagd om een duet op te nemen.

Bekend van harten 10

Het duet werd de welbekende hit “geleend” en werd tevens het eerste nummer en debuutsingle van het nieuwe duo Harten 10. Dit is ruim 8 jaar geleden en ze zijn nu inmiddels 3 albums verder en diverse hitsingles op hun naam.

zangeres tegen scherp gage boeken

Afgelopen Oktober 2016 liet Tineke naast Harten 10 ook weer solo van zich horen. In het voorprogramma van The Real Voices Of The Kelly Family schitterde ze met diverse Engelstalige covers. Daarnaast ook Duitse nummers, denk maar aan ‘Die Immer Lacht’ dat als 2e nummer verscheen op de single ‘Beetje Bij Mij’ van Harten 10.

Solo zangeres

Tineke is naast Harten 10 nu ook solo te boeken.

fotocredits: Gerda (Facebook)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tineke Willems boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties