0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Roy Kaiser

Biografie Roy Kaiser

Al op zeer jonge leeftijd kwam Roy Kaiser (eigenlijke naam: Hanzel-Jürgen) in aanraking met het artiestenbestaan.

Schlagerhits

Zijn vader, Wolfgang-Franzel, die een Bier-und-Wurststube dreef in Überlingen, een plattelandsplaatsje in Zuid-Duitsland niet ver van de Bodensee, hees het jonge knaapje vaak op de toog waar het mannetje dan uit volle borst Zuid-Duitse Schlagers ten gehore bracht, tot volle tevredenheid van de plaatselijke Lederhosenbubenverein wier leden een vaste stamplek vonden in de eerder genoemde Bier-und-Wurststube.

Oktoberfest artiesten boeken of inhuren

Als Roy zong, dan schoot de Bier-und-Wurstomzet omhoog. En dat was dan weer koren op de molen van Wolfgang-Franzel die zijn zoontje als het ware Wirtschafswunder zag.

Oktoberfest en schlager hits

Hanzel-Jürgen werd al snel ontdekt door de plaatselijke opeldealer die goede connecties had met Karl von Sahnestrumpfhausen, de manager van Heinz Schwanzunterkampf een plaatselijke artiest met veel succes met name in de rosse buurt van München.

Roy Kaiser boeken voor scherpste gage

Het was dan ook hier waar Hanzel-Jürgen, inmiddels door von Sahnestrumpfhausen tot ‘Roy Kaiser’ gebombardeerd, zijn eerste grotere successen beleefde en zijn eerste meisjesharten brak.

Gemütlichkeit

Nu, veertig jaren later en vele hits achter zijn naam, heeft Roy besloten zijn Zuid-Duitse charmes in Nederland te etaleren.
Inmiddels ervaren en volwassen, heeft Roy nog niets verloren van zijn jeugdige overmoed en ondeugende inborst.

Roy, Zuid-Duits genot voor Neerlands zintuigen!

fotocredits: Bram Delmee

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Roy Kaiser boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties