0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kaj van der Voort

Biografie Kaj van der Voort

Kaj van der Voort begon zijn carrière toen hij op 11-jarige leeftijd werd gecast voor de musical ‘Ciske de Rat’. Hij schitterde hierin naast Danny de Munk, Mariska van Kolck en Jorge Verkroos.

B Brave zanger boeken of inhuren

Enkele jaren later behaalde hij grote successen in de Benelux als lid van de mateloos populaire B Brave !

Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 presenteerde hij de Hittegolf Awards.

boek bands en zangers online

Eind 2017 heeft Kaj samen met danspartner Maan meegedaan aan het tv programma ‘Dance Dance Dance‘, waarin hij de spreekwoordelijke sterren van de hemel danste. Deze zomer vloog Kaj langs alle Europese badplaatsen als reisreporter van Gogo’s Totally Summer.

bekende artiesten bij Burolivemuziek.nl

In december 2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo EP ‘Alles Is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op Youtube al bijna een half miljoen views en is op Spotify inmiddels ruim een half miljoen keer beluisterd.

In de videoclip van zijn laatste single ’Wakker’ zingen BN’ers mee met het nummer terwijl ze wakker worden en aan het ochtendritueel beginnen.

Kaj van der Voort boeken voor scherpste gage

Een optreden van Kaj bestaat uit een mix van eigen repertoire, covers als ‘Alles Is Liefde’ (BLØF), ‘Energie’ (Ronnie Flex), ‘One Night Stand’ (B-Brave) én een medley van Nielson, Marco Borsato en Volumia!

Ook te boeken voor presentatieklussen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kaj van der Voort boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties