0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Marc Wiese

Biografie Marc Wiese

Roel Zweers kruipt regelmatig in de huid van zijn alter ego Marc Wiese en timmert zo al jaren aan de weg als Tiroler Deejay en presentator.
In dit genre feestmuziek vrij uniek!

Moderator DJ

De kennis van zijn dagelijkse werk bij RTV Oost, waar hij onder meer de Oktoberfeesten organiseert en presenteert kan hij dan mooi gebruiken.

RTV Oost

Marc Wiese kan als diverse mogelijkheden worden ingezet op Oktoberfesten en Schlagerparades (met sfeer, schlagers, apres ski en Volkstümliche Alpenmusi alles natuurlijk in original tracht)

Schlagerfest

  • solo op een mooi Oktoberfest
  • als ondersteuning (inloop, pauzes en afterparty) van een band, zanger of zangeres
  • als 70’s deejay op uw (tent-)feest
  • als moderator/gastheer op uw feest

 

TIP: Gebleken is dat een combinatie van Duitse/Tiroler muziek met als afsluiting enkele uurtjes discoclassics uit the seventies een perfecte combinatie is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Marc Wiese boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties