0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gerard Joling (Imitator)

Biografie Gerard Joling (Imitator)

Gerard Joling (Imitator) is het alterego van Roy van Breemen. Een fantastische en professionele imitatie act van Gerard Joling. Op professionele wijze maakt Roy van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

Imitators en tribute artiesten

De Look & Sound Alike van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden.

Gerard Joling (Imitator) boeken

Vele hits komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een spetterende show met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn.

zangers boeken bij Burolivemuziek.nl

Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee, Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, Dan Voel Je Me Beter en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek!

Imitator boeken tegen scherpste prijs

Zijn podiumpresentatie, en stemgelijkenis zorgen er voor dat Roy van Breemen in de huid van Gerard Joling veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond.

De echte Gerard Joling is een stuk duurder dus dit is wel een heel goed alternatief.

Boek hier de echte Gerard Joling

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gerard Joling (Imitator) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties