0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ceremonie zangeres

Biografie Ceremonie zangeres

Ruby van Urk is ceremonie zangeres en wat voor één.  Deze prachtige, conservatorium geschoolde, dame verzorgt de muzikale omlijsting van iedere bruiloft en is perfect voor de mooiste dag van jullie leven.

zangeres boeken of inhuren

Door de klasse die Ruby uitstraalt weet zij dan ook de juiste sfeer te creëren om deze bijzondere gebeurtenissen luister bij te zetten.  De gehele muzikale omlijsting is geheel en volledig af te stemmen op de wensen van het bruidspaar.

Weddingceremonie zangeres

Laat Ruby bv de binnenkomst van het bruidspaar, de huwelijksceremonie of tijdens de belangrijke teken momenten uw lievelingsnummers zingen onder begeleiding van een pianist. Uw gasten zullen smelten…

Ruby van Urk boeken voor scherpste gage

Burolivemuziek.nl verzorgt graag het contact tussen jou en Ruby voor het perfect regelen van de ceremonie.

Ruby van Urk is ook te boeken als allround zangeres. Vind hier meer info omtrent Ruby

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ceremonie zangeres boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties