0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Neil Diamond Tribute

Biografie Neil Diamond Tribute

Deze Neil Diamond Tribute / Neil4real neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70 en sfeer van zijn legendarische concerten “Hot August Night”en “Love at the Greek”.

Tributebands boeken of inhuren

Laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Deze look a like begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.

coverbands en artiesten 

Deze Neil Diamond Tribute weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die hij ten gehore brengt.

solo artiesten en bands boek je simpel online

De Nederlandse Neil Diamond tribute artiest is al vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door de muziek van Neil en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling.

Neil Diamond Tribute boeken voor scherpste gage

Hij neemt u mee in de emotie van nummers “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.

Ook te boeken als complete band.

fotocredits: Dave Van Hout

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Neil Diamond Tribute boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties