0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Harten 10

Biografie Harten 10

Tijdens een groot piraten evenement te Dalfsen in de zomer van 2008 raakten zanger Martien en de zangeres Tineke met elkaar in contact en ontstond er het idee om een samen een duet op te nemen. En zo werd hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd.

Bekend piraten duo boeken of inhuren

De muziek van is bekend bij de piratenparty’s, de muziek typeert een Nederpop-achtig geluid. Dit duo is zeer geliefd op de vele Mega Piraten Festijnen waar ze de boel met flair op de kop zetten!

Bekend van “bloed zweet & tranen”

Harten 10 was begin dit jaar te zien in het SBS programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar je Dromen niet voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond ‘Bewaar je Dromen niet voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100.

Harten 10 boek je nu voor ieder Hollands- of piratenfeest.

Tineke Willems boek je hier solo.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Harten 10 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties