0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vida

Biografie Vida

Vida is per 31-03-2021 gestopt met optreden ivm gehoorproblemen bij de zanger. Vind hier meer duo’s.

Vida bestaat uit zanger/gitarist Marco en zanger/saxofonist Gerrit en dit duo is tevens aan te vullen met DJ Koen voor avondvullend de beste muziek.
De chemie tussen de muzikanten onderling en de dj is merkbaar.

Duo en trio artiesten boeken of inhuren

Via is zeer geschikt voor bruiloften, (tent)feesten en horeca. Nemen hun eigen geluids- en lichtinstallatie mee dat binnen 30 minuten bedrijfsklaar is en hebben een eigen perfect samengestelde pauzemuziek systeem. Hierdoor zijn ze Multi inzetbaar.

Coverbands boeken bij Burolivemuziek

Vida met DJ BurolivemuziekHet repertoire van Via kun je het best omschrijven als zeer divers en herkenbaar. Van de discotoppers uit de jaren 70 en 80 tot hedendaagse popmuziek. Maar ook Nederlandstalig en top40 (uptempo) staat op hun repertoirelijst.

Vida boeken voor scherpste tarief

Als Vida de boel niet aan het dansen krijgt dan lukt geen één dit.
Ze zijn enorm op elkaar ingespeelt en hebben duidelijk een gemeenschappelijk doel; er samen met het publiek een fantastisch feest van te maken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vida boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties