0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Trio Joyride

Biografie Trio Joyride

Trio Joyride bestaat uit zangeres Marthy Karsten, de zangeres Linda Meester en de zanger/gitarist René Bes en is eventueel ook te boeken als Duo Joyride of als band met 4 of 5 personen.

Trio voor bruiloft of feest

Door de uitgekiende apparatuur en het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u in elke bezetting waarmee Joyride optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Trio boeken voor scherp gage

Wij beschikken niet alleen over drie vocalisten (een zanger en 2 zangeressen), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers.

Stemmingsorkest boeken of inhuren

Naast dat bij Trio Joyride uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Trio Joyride heeft een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres dus van jong tot oud en voor elk wat wils. Joyride zorgt tevens voor de pauzemuziek zodat er nooit een stilte valt.

duo, trio of band boeken voor feest

Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten.
Dit is echter een indicatie !!

zeer breed repertoire en breed inzetbaar

Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers.
Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest enn mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten.

Joyride is ook in duo vorm beschikbaar (duo Joyride), maar ook is Rene Solo te boeken en zijn er versies van Joyride XL, Joyride XXL en seniorenshows.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trio Joyride boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie