0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Trio Joyride

Biografie Trio Joyride

Trio Joyride bestaat uit zangeres Marthy Karsten, de zangeres Linda Meester en de zanger/gitarist René Bes en is eventueel ook te boeken als Duo Joyride of als band met 4 of 5 personen.

Trio voor bruiloft of feest

Door de uitgekiende apparatuur en het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u in elke bezetting waarmee Joyride optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Trio boeken voor scherp gage

Wij beschikken niet alleen over drie vocalisten (een zanger en 2 zangeressen), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers.

Stemmingsorkest boeken of inhuren

Naast dat bij Trio Joyride uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Trio Joyride heeft een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres dus van jong tot oud en voor elk wat wils. Joyride zorgt tevens voor de pauzemuziek zodat er nooit een stilte valt.

duo, trio of band boeken voor feest

Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten.
Dit is echter een indicatie !!

zeer breed repertoire en breed inzetbaar

Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers.
Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest enn mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten.

Joyride is ook in duo vorm beschikbaar (duo Joyride), maar ook is Rene Solo te boeken en zijn er versies van Joyride XL, Joyride XXL en seniorenshows.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Trio Joyride boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties