0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mark van Veen

Biografie Mark van Veen

Mark van Veen is een allround zanger die naast zijn zangkwaliteiten ook nog eens een gepassioneerd drummer is. Mark reist al ruim 10 jaar NL door voor de gezelligste feesten.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

In 2009 stond Mark in het voorprogramma van Tribute to the Catsband en daar maakte hij kennis met Kees Plat, die naast oprichter ook muzikant in deze tributeband is.

coverbands en feestartiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Sindsdien treden de beide mannen regelmatig samen op. Waarbij Kees meer het oudere werk en de palingsound voor zijn rekening neemt, is Mark meer van de Hollandse meezingers en bekende klassiekers.

Mark van Veen boeken voor scherpste gage

Een optreden van Mark is een feest der herkenning. Van Hollandse meezingers tot de gezelligste klassiekers. Als het maar bekend is en iedereen het mee kan zingen.

Uiteraard is het duo Kees & Mark ook bij ons te boeken!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mark van Veen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties