0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Hans Vermeulen

Biografie Hans Vermeulen

Op 09-11-2017 is Hans Vermeulen op 70 jarige leeftijd  zeer plotseling in Zuid Afrika overleden.
Wij wensen zijn vrouw en naasten veel sterkte met dit grote verlies.

IN MEMORIAM:

Hans Vermeulen is de meest bekende en beroemde Voorburgse tekstdichter, componist en producer die ook nog eens één van de beste “live” performers is die Nederland rijk is. Begonnen in Voorburg met Sandy Coast wat het begin betekende van een succesvolle loopbaan als muzikant en producent. Hij begon in de jaren 70 met broer Jan in Voorburg de groep ‘Sandy Coast’, wat het begin betekende van een succesvolle loopbaan als muzikant en producent. Eén van de bekenste hits uit die tijd True love that’s a wonder wordt nu door vele artiesten gecoverd, zoals o.a. ook door Ilse deLange. Nu, twee Edisons, een Gouden Harp en heel wat jaren verder, is Vermeulen het podium nog steeds niet moe. En wij hem niet, maar dat lijkt ons niet meer dan logisch.

Mijlpalen

Het muzikale leven van Hans kent meerdere mijlpalen, waaronder de formatie ‘Rainbow Train’ en zijn producties voor Anita Meyer en de groep ‘Lucifer’ met Margriet Eshuijs. Het opnieuw formeren van Sandy Coast eind 1980 leidt tot de hit ‘The eyes of Jenny’. Deze compositie heeft, in de versie van andere internationale artiesten, wereldwijd succes.

The Rest

Sinds 1994 treedt Hans Vermeulen op met The Rest. Gitarist, zanger en componist Polle Eduard (ex Tee-Set, After Tea), Len Bouman (ex Incrowd, Daddy’s Act), André Sommer (ex Sommerset) en Beau Wassenbergh (ex Livin Blues, Boom Boom Mancini) maken de groep compleet.

Het repertoire van The Rest omvat naast eigen werk ook een keuze van favoriete artiesten als The Band, Moody Blues en nog veel meer.

Een feest van herkenning. 

Hans Vermeulen woonde tot zijn overlijden nog steeds in het Thaise Ko Samui.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hans Vermeulen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie