0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mike Kanders

Biografie Mike Kanders

Op jonge leeftijd stroomde het muziekbloed al door zijn aderen. Als grote fan van het Nederlandstalige lied was het ook niet zo verwonderlijk dat Mike lokaal de microfoon pakte en al snel iedere kroeg op de kop wist te zetten.

Feestartiesten boeken of inhuren

Mike heeft het talent om over tijdje in het rijtje John West, Henk Dissel en Milan Milano genoemd te worden en heeft een eigen stijl en muziekkeuze.

Nederlandstalige zanger

Via Frank van Etten en Willie Oosterhuis kwam de 24-jarige zanger terecht bij muziekproducent Music Farm, welke een initiatief is van Frank van Etten, Willie Oosterhuis en Maarten de Groot om artiesten en hun reeds bestaande team vooruit te helpen.

Eigen single uitgebracht

Augustus 2016 werd de eerste single gereleased “DOE MIJ MAAR EEN DANSJE” met medewerking van Willie Oosterhuis en Maarten de Groot. Een hoog feestgehalte met rimische beats staan garant voor een eigen “sound” van Mike Kanders en ook landelijk is hij nu ontdekt.

Mike Kanders boeken voor scherpste gage

Een nieuwe jonge generatie artiesten is opgestaan waarvan Mike Kanders een van de toonaangevende is.
Wat kunt u verwachten bij een optreden van Mike… FEEST, BEATS en heel veel GEZELLIGHEID!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mike Kanders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties