0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Peter Koelewijn

Biografie Peter Koelewijn

Wat moeten we nog vertellen over dit icoon de Nederlandse popmuziek? Peter Koelewijn iedereen kent wel een liedje van deze man.

Veelzijdig

Sinds de jaren ’60 timmert deze rasartiest al aan de weg en wordt doorgegeven van generatie op generatie. Er is geen mens in Nederland die geen hit van Peter Koelewijn paraat heeft. Mocht je toevallig die ene zijn die denkt niks van Koelewijn te kennen dan ken je wel een liedje welke hij heeft geschreven of geproduceerd.

Nederlandse Rock ’n Roll

Kwiek als altijd zorgt hij nog steeds voor een spetterend optreden en sleept je mee in zijn wereld naar zijn hits welke ja van begin tot eind meezingt.

Peter Koelewijn boeken tegen scherpste prijs

Boekingsinformatie:
– tape
– op aanvraag met orkest

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Peter Koelewijn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties