0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alides Hidding

Biografie Alides Hidding

Alides Hidding, sinds de jaren 80 zeer bekend in de popwereld met de Time Bandits. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoorde Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”.

In 1981 scoorden de Time Bandits een grote hit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam.

Bekende zanger en zangeres boeken / inhuren

Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en de onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en 450.000 in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.

Internationale artiest!

Ook internationaal breekt deze band door. Met de single “I’m Only Shooting Love”. De single doet het goed in Frankrijk, Amerika en Australie. De Time Bandits vertrekken op tournee naar Australie en Nieuw-Zeeland. Dan brengen ze de monsterhit “Endless Road” uit. Tussendoor vertrekt Alides naar de Verenigde Staten waar hij op uitnodiging van de zeer talentvolle Dan Hartman nummers gaat schrijven.

Alides Hidding boeken tegen de scherpste prijs

Het repertoire bestaat uit de hits van de Time Bandits uit de jaren 80, covers van o.a. Tina Turner, Otis Redding en Jimi Hendrix en nieuwe nummers. Alides Hidding is zowel solo als in de Time Bandits formatie te boeken voor alle openbare en besloten evenementen en festivals.

Alides Hidding is ook met een eigen band te boeken; Alides Hidding + Band

Gerelateerde retroartiesten op Burolivemuziek.nl

Maywood
George Baker
Anita Meyer
Luv’
Patricia Paay

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alides Hidding boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties