0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Alides Hidding Band

Biografie Alides Hidding Band

Alides Hidding kennen we allemaal als jaren ’80 icoon van de band Time Bandits en hij is still going strong. Als rasmuzikant, zanger en entertainer trekt hij nu met zijn eigen band het land in.

Bekende zanger of zangeres boeken / inhuren

De Alides Hidding Band is door ‘the man with the golden voice’ samengesteld om zijn passie voor muziek te kunnen delen met het publiek. Ervaar hoe Alides klinkt als zanger-gitarist, met een repertoire van zijn eigen hits aangevuld met ‘een trip to memory lane’.

online bekende band boeken

Deze band wordt geboekt door mensen die Golden Oldies willen horen en daarmee hun jeugd herbeleven: van Beatles en de Stones naar Prince naar een Time-Bandits-hit en weer terug naar Bryan Adams.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Alides Hidding Band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties