0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tenue De Ville

Biografie Tenue De Ville

Tenue De Ville is de allround coverband rond zangeres Kim de Boer. Zij was finalist bij The Voice Of Holland. Dit is fantastische coverband die stijl combineert met lekkere sfeervolle (dans)muziek.

Coverband boeken of inhuren

Een stijlvolle band met een prachtige en bovenal zeer getallenteerde zangeres. Overal waar je deze band speelt voelt zij de sfeer perfect aan en weet iedere keer een ultiem sfeertje te creeëren.

Bands boek je simpel bij Burolivemuziek.nl

Of je nu tijdens een borrel of diner van de sfeervolle muziek wilt genieten of dat je lekker wilt dansen. Deze band weet hoe je dat moet doen. 4 zeer ervaren muzikanten.

sfeervolle bruiloftband boeken

Kim word begeleid door topmuzikanten. Op haar oogverblindende witte vleugel speelt ze het meest verrassende (sfeer)repertoire. Van Jackons 5 tot Bob Marley en van Bruno Mars tot Stevie Wonder. Heel herkenbaar.

Boek simpel je band online

Tijdens een feest zullen de beste soul-dance-disco kneiters van een aantal decennia voorbij komen. De band heeft een standaard bezetting van 4 muzikanten. Dit is ideaal voor bv een receptie, (bedrijfs)borrel, diner of ceremonie.

Tenue De Ville boeken voor scherpste gage

Daarnaast is er ook een XL  versie te boeken. Een 7 koppige partyband die zorgt dat ieder dag eraf gaat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tenue De Ville boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties