0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lickety Split

Biografie Lickety Split

Dé all-girl-coverband van dit moment met het brede repertoire van 60’s tot de nieuwste top-40 hits!
Rock, pop, funk, disco, rock ’n roll, alles word door deze girlband gespeeld, en er word gegarandeerd een succes gemaakt van uw feest.

Vliegensvlug sfeer bepalend

Kenmerkende dingen aan deze all-girl-band zijn o.a. natuurlijk dat ze alleen maar uit hippe meiden bestaan, maar dat is niet alles!
Enthousiasme en energie zijn nog 2 kenmerken die aan bod komen als we het hebben over deze Enschedese girlband, Lickity Split wat grof vertaald ‘vliegensvlug’ betekend is een passende naam voor deze dames, de rede hiervoor is dat ze perfect de sfeer van de avond kunnen lezen en hierop hun muziek aanpassen. Ongeacht of het feest zich plaatsvind in de kroeg, een discotheek, een tent-feest, een festival, een bruiloft of een bedrijfsfeest.

De dames

Bernice Frans – Vocals
Liloe Barend – Gitaar & Vocals
Esmee Koerhuis – Gitaar & Vocals
Renée Overbeeke – Bas & Vocals
Claudia Groot Kormelinck – Drums

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lickety Split boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties