0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Summerland

Biografie Summerland

Summerland bestaat uit meerdere artiesten die al langer bekend zijn in de amusementswereld. 2 daarvan spelen al 35 jaar samen en de rest heeft ook geen te kort aan ervaring.
In 2011 heeft de band Jody in huis genomen en sinds 2014 Gary op de basgitaar en als versterking ook zangeres Marloez!

allround coverband boeken of inhuren

Zanger van het orkest; Frans, heeft een erg sterke stem en is tweede geworden in de soundmixshow met het nummer “Babe” van ‘the styx’. Ook speelt hij de doedelzak solo in het nummer “The Voice” van John Farnham, waar zijn stemgeluid ook erg goede gelijkenis mee heeft.

Boek een band

De band is tevens begeleidingsband van vele artiesten. Tussen 2005 en 2010 is deze band de exclusieve begeleidingsband van zanger de populaire zanger Jannes geweest.

Summerland boeken voor scherpste gage

Als coverband is Summerland op ieder feest inzetbaar, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van feesttent tot festival.
Ze zijn een zeer professioneel orkest dat van alle markten thuis is o.a. wals, polka en tango tot aan de hits van het moment, u roept, zij spelen het.
Ook zijn ze graag geziene gasten door meerdere artiesten die vroeger door hen begeleid zijn.

Summerland bestaat uit

Jan van Rijswijk, drums en zang
Jody van Zoelen, toetsen en zang
Gary Massarella, basgitaar en zang
Sjaak van den Heuvel, leadgitaar en zang
Frans Hondijk zang en doedelzak!
Marloez Lamers, zang

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Summerland boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties