0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bandje Speciaal

Biografie Bandje Speciaal

Bandje Speciaal is een coverband en bestaat uit 6 energieke muzikale Gelderse mannen met liefde voor muziek en feest en zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit.

coverband boeken of inhuren

Zij houden van hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show.
Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele lovesongs, pop maar ook latin, soul, disco en soms een paar Duitse meezingers.

Bandje Speciaal boeken voor scherp gage

Geheel nieuwe medley’s met alle hits van vroeger en nu! Strakke en stralende outfits! flitsende show elementen! Van feesttent tot kleine kroeg, festival tot bruiloft. De mannen gaan door tot dat de hele zaal inclusief de hal op z’n kop staat en gaan dan zelfs nog even door!

zeer breed repertoire en medleys

Met een sneltreinvaart razen alle hits van vroeger en nu voorbij. De ideale mix voor een geslaagde avond!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bandje Speciaal boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties