0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brand New Bag

Biografie Brand New Bag

Brand New Bag, een maar liefst 13 topmuzikanten en vocalisten tellende soulcoverband en draagt de titeL ‘hottest band in town’ met verve. Sinds 2008 speelt het fantastisch op elkaar ingespeelde gezelschap menig zaal, discotheek of plein volkomen plat met hun herkenbare en superswingende soulcovers.

Boek een coverband

Zowel de klassiekers van Aretha Franklin, Otis Redding en James Brown komen voorbij, als meer eigentijdse soul van o.a. Amy Winehouse en Joss Stone.

Uptempo

Gegarandeerd een swingend feest, met een sporadische ballad, gebracht met veel gevoel en met respect voor het origineel. Op een uitermate ritmische basis van drums en bas, aangevuld met soepel gitaarwerk en Hammond-achtige toetsenpartijen en de onmisbare blazerssectie, zijn het de weergaloze leadzangeres en zanger, bijgestaan door 2 achtergrondzangeressen, die een soulfeestje bouwen waar het maar moeilijk bij stil staan is. Of het moet zijn om puur te genieten…

Brand New Bag boek je tegen de scherpste prijs

De band speelt regelmatig met gastvocalisten (o.a. Spooky, van Spooky & Sue, en Louis Windzak, bekend als de Nederlandse Otis Redding), maar nodig hebben ze dat absoluut niet. Op eigen kracht reiken ze ook tot ongekende hoogtes en rusten niet voordat iedereen staat te swingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brand New Bag boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties