0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
His & Co

Biografie His & Co

His & co, waar komt die naam dan vandaan? Toetsenist en zanger Renee Hissink zorgt voor het eerste deel van de naam en de ‘& Co’ staat voor ‘de rest’.
De rest zijnde; zanger en gitarist Ollie Oldenburg, deze 2 mannen samen hebben sinds eind 2006 de 2-mans band opgericht en beide zijn zeer ervaren muzikanten, afkomstig uit de oude begeleidingsband van Arne Jansen, les Cigales.

Zeer breed Repertoire

De heren spelen alles wat verzocht zou kunnen worden: van Nederlandstalige hits tot popsongs en van een ruige rock tot een rustige wals.
Voor ieder wat wils dus.
Met de techniek van tegenwoordig zet deze 2-mans band een performance van een complete coverband neer.

His & Co boeken voor scherp gage

De 2-mans band past zich door hun veelzijdige repertoire snel en makkelijk aan, aan wat zich afspeelt in de zaal, daarom zijn ze geschikt voor elke gelegenheid! |
Of het dak er nou helemaal af moet, of juist niet, deze heren weten er wel raad mee.

Niet alleen de muziek is flexibel maar ook de kostuums die gedragen worden kunnen aangepast worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je His & Co boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties