0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
KraaktHelder

Biografie KRAAKTHELDER

Coverband Kraakthelder is per 01-01-2020 gestopt. Enkele muzikanten gaan verder met de nieuwe TOP coverband Bandjevoordesfeer

Geen plein is te groot en geen tentfeest te klein. De allernieuwste Top-40 hits en de bekendste sfeerverhogende meezingers. Ook krachtige rockcovers en hartstochtelijke ballades maken de performance compleet.

allround coverband boeken voor scherpste gage

Een allround coverband die overal in Nederland speelt. Van Zeeland tot aan Friesland. Met dit heerlijke repertoire kunje luidkeels meezingen en meespringen.

kraakthelder boeken of inhuren

De laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat die altijd garant staat voor een knallende en energieke show door 5 super ervaren enthousiaste muzikanten.

More than music!

Aangenaam!

De band bestaat uit:
Ronald Stegeman (toetsen)
Gerben Maas (gitaar)
Ruud Poll (zang)
Richard Jansen (bas)
en Roy Boksebeld (drums)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je KraaktHelder boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties