0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bandjevoordesfeer

Biografie Bandjevoordesfeer

Bandjevoordesfeer is een allround coverband met 6 super ervaren en enthousiaste muzikanten. In de gelederen o.a. Roy en Petra die we kennen van het allround duo en stemmingsorkest B-Normal.

Coverband boeken of inhuren

De band is gloedje nieuw en zal pas vanaf januari 2020 volgas optreden. Nu word er vooral gerepeteert om een mooie setlist in elkaar te draaien voor een spetterende avond feest en gezelligheid.

Bandjevoordesfeer boeken

Band heeft inmiddels een top geluidsbedrijf dat de show invulling gaat verzorgen. De muzikanten zijn er eigenlijk al klaar voor en staan te springen om uiteindelijk de feesttent, bruiloft of marktplein te laten springen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bandjevoordesfeer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties