0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Vangrail
  • Info
  • Repertoire

Biografie Vangrail

Vangrail had in 2015 ruim 139 optredens, verspreid over het hele land. De zalen zijn veelal uitverkocht en de optredens van Vangrail zijn bekend vanwege de energie en dynamiek die de band uitstraalt, met een mix van covers en eigen nummers. Van het eigen repertoire heeft de single ‘Ik mis je’ de nummer 1 positie in de hitlijst bereikt.

Allround pop- en coverband boeken

De band met het publiek is hecht. Een vaste fanbase en staat bekend om het intensieve contact met zijn publiek: meer dan 20.000 mensen volgen de band op Facebook en bijna 25.000 doen dat via Twitter.

Rock en pop band

Vrijwel geen band communiceert actiever met zijn fans, door middel van een compleet spectrum aan sociale en online audiovisuele media. Vangrail heeft sinds kort ook een eigen app, die te downloaden is via de app store en de play store.

Bands uit Friesland boeken of inhuren

Sinds 2005 trekken ze door het land, langs de vele festivals, pleinfeesten, concertzalen en tentfeesten.
Ook op bijzondere evenementen als de Dutch Week in het Franse Val Thorens, het Wk Hockey in Den Haag en de Nijmeegse Vierdaagse is Vangrails naam ruimschoots gevestigd.

Vangrail boeken voor scherpste gage

Tussen alle optredens door word er hard gewerkt aan nieuw werk: op korte termijn zal een aantal nieuwe singles het licht zien.

Hiertoe staat Vangrail onder contract bij het label Red Bullet.

Vorig jaar ontving de band een award voor populairste band.

Vangrail is een echte pop- en rockband. Maar alles rete strak en veelal in medley vorm. Van Queen naar Justin Timberlake en van Michael Jackson naar Ed Sheeran.
Oude en ook nieuwe nummers uit de top 40/100.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Vangrail boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties