0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Knockout
  • Info
  • Repertoire

Biografie Knockout

Deze partyband bestaande uit 9 personen, waarvan 8 heren en 1 dame, zijn echte rasmuzikanten en nemen je maar wat graag mee op een muzikaal avontuur!

Boek een partyband

Met Knockout heb je een feest die zijn weerga niet kent. Deze band gaat voor 100% live, is altijd in de feestmodus en brengt je entertainment van hoogstaand niveau.

Coverband boeken of inhuren

Ga met deze partyband de dansvloer op en zing mee met de nieuwste hits, de lekkerste dance classics en een repertoire vol met de knijtergekke medleys en mash-ups! Energiek, interactief en een en al feest der herkenning!

Knockout The Band boeken voor scherpste gage

Besloten feesten tot grote festivals, Knockout is in voor elk feestje en ze maken van alles een feestje!

O.a. Marco Borsato, Black Eyed Peas, AC/DC, Davina Michelle, Anita Meijer, Blues Brothers, Kiss, Tina Turner, Tavares, Billy Joel, Abba, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Katrina and the Waves, Hermes House Band, Elvis, The Jackson 5 en vele anderen. 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Knockout boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties