0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Flu Fighters

Biografie Flu Fighters

Op zoek naar een band die jouw feest tot ongekende hoogtes tilt? Maak kennis met de Groningse coverband die al meer dan 8 jaar lang grote en kleine feesten op zijn kop zet met een ongeëvenaarde dosis energie!

8-koppige band boeken?

Deze indrukwekkende 8-koppige band, volledig samengesteld uit ‘dokters van de muziek’, weet precies hoe ze de sfeer naar ongekende hoogten moeten brengen. Onze twee getalenteerde zangeressen nemen je mee op een muzikale reis vol medleys van classics, hedendaagse hits, discoknallers en Nederlandse meezingers.

Van Toto tot Goldband, van Queen tot ABBA, van AC/DC tot Hazes, zelfs de Village People passeren de revue. Niets is te gek!

Band boeken bij Burolivemuziek.nl

Deze band combineert de nostalgie van de jaren ’90 met scheurende gitaarsolo’s en voegt daar nog een spetterende blazerssectie aan toe. Of het nu gaat om een bruiloft, dorpsfeest, bedrijfsfeest of een ander evenement, The Flu Fighters barsten van de energie en stralen zichtbaar plezier uit bij het maken van muziek.

Flu Fighters boeken voor scherpste gage

Of het nu om een intiem besloten feest gaat of een grootschalige tent, wij voelen ons overal thuis en genieten van de interactie met het publiek.

Dus waar wacht je nog op? Laten we het feest beginnen met The Flu Fighters!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Flu Fighters boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie