0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bassta

Biografie Bassta

Bassta is een coverband met talent en ervaring bestaande uit zes ongekend enthousiaste muzikanten, die al ruim twee decennia menig podia onveilig maken! De bandleden hebben stuk voor stuk ruime ervaring opgedaan in andere bandformaties.

Boek een band

Een graag gezien tijdens te gekke feesten, festivals en andere evenementen, maar leent zich ook uitstekend voor privé feesten. De band word dan ook vaak teruggevraagd door een organisator en dat zegt eigenlijk al genoeg.

Band inhuren of boeken

Zo heeft deze band in de loop der jaren het podium mogen delen met diverse nationale artiesten, waaronder: De Dijk, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, De Kast, Pater Moeskroen, Mooi Wark, Memphis Maniacs en Guus Meeuwis.

Of tijdens artiestenavonden met o.a. Nick & Simon, 3JS en Jan Smit. Met deze staat van dienst, weet Bassta inmiddels dan ook precies met welk repertoire zij het publiek dient te bevredigen. Daarom spelen zij de lekkerste klassiekers plus de recentere hits uit het Pop, Rock- en Nederpoparchief.

Bassta boeken of inhuren voor scherpste gage

Tevens weet Bassta een jaren 70 sfeer te creëren met die lekkere bekende Dance Classics. Maar ook liefhebbers van Female Pop/Rock en Popduetten komen absoluut aan hun trekken. Ondanks dat deze coverband bestaat uit zes muzikanten, zijn zij in staat om een muzikale bezetting neer te zetten, waar menig podium te klein voor is.

Kortom, wil je een geslaagd feestje bouwen, dan is bij deze jouw twijfel weggenomen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bassta boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie