0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Kast

Biografie De Kast

In 1997 bekend door hun Friese nummer In nije dei en daarna mateloos populair door krakers als: Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak.

Bekende Friese band boeken of inhuren

De Kast was in de jaren ’90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd’s en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Bands uit Friesland

Sinds hun reünieconcert in november 2006 komt de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden en inmiddels is de comeback van De Kast een feit.

De Kast boeken voor scherp gage

In 2010 kwam de band met een nieuw album en de theatertour ‘Welkom Thuis’  en na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd destijds binnen op 3 in de albumlijsten.

Coverbands boek je online

De Kast neemt nog steeds een bijzondere plaats in, in het Nationale Popcircuit en de belangstellig voor deze succesvolle Friese band is dan ook nog altijd erg groot.

Syb vd Ploeg

Tijdens live concerten word een ongekend register aan hits “uit de kast” gehaald en deze worden nog steeds overtuigend meegezongen door het publiek. Dit geeft het niet aflatende succes aan van de band.

Mogelijkheden

De Kast een vaste waarde in de markt en uitgebreid beschikbaar voor de evenementen en festivals. (festivals, feesttenten, bedrijfsfeesten, unplugged sessies e.d.)

Andere bekende Friese topbands zijn;
Boulevard
Exposure
Stageline

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Kast boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties