0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Exposure

Biografie Exposure

Al jaren dé Feestband van Friesland.
Deze topformatie is niet voor niets al jaren een graag geziene gast op (dorps)feesten, bruiloften en evenementen, en weet daar met een energieke show vol interactie van een feestje een Feest te maken!

allround feestband en coverband boeken of inhuren

En daar doen ze in 2018 nog een flinke schepje bovenop met een nieuwe look, acts, showblocks en ge-update (feest) repertoire is de 2.0 versie een feit.

Feestband voor scherp tarief boeken

Uiteraard blijft geen avond hetzelfde aangezien de band in staat is om perfect in te spelen op datgeen er gebeurt in het publiek en er vanuit het publiek gevraagd word.

Met een nieuwe interactieve show weet Exposure het zeker; Het gaat nog gekker worden!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Exposure boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties