0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rock Allround

Biografie Rock allround

brengt gewoon de echte stadionrock naar het kleine podium (of groot uiterraard) met een waanzinnig spectaculaire show waarin de rock hits van toen en nu op magistrale wijze worden vertolkt.

Repertoire

Van de Rolling Stones tot Ac/Dc, van Queen tot Kings of Leon, Guns ’n Roses, Toto en 3Doors Down – alle rock hits zullen de revue passeren. Dit doen er al veel toch? Nee dit is werkelijk nieuw, de kwaliteit ligt hoog zeer hoog!

Drie volle rondes rock hits op het hoogste niveau

Rock Allround bestaat uit vier zeer ervaren muzikanten die allen zowel nationaal als internationaal (nog steeds) muzikaal actief zijn. Met de passie voor allround rock muziek zorgen deze vier heren voor een spetterend avondvullend programma. Het kwartet produceert drie volle rondes rock hits op het hoogste niveau en bezorgt het publiek daarmee een avond om niet te vergeten… Succes verzekerd!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rock Allround boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties