0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Allstars

Biografie Allstars

Allstars is een energieke coverband die overal inzetbaar is. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement is. De 6 enthousiaste muzikanten maken er altijd een spetterend feest van.

Bruiloftband boeken voor scherp gage

De band knalt en heeft er altijd plezier in om muziek te maken en dat straalt van de band af. Het extra leuke is, dat de band standaard een saxofoniste meenemen voor de spetterende solo’s en blazerslijnen. Een toegevoegde waarde.

Coverband inhuren of boeken

De band onderscheidt zich door veelal huidige hits te spelen, met uiteraard ook hier en daar een heerlijke Classic. Als het maar herkenbaar is.

Allstars boek je voor scherpste gage

De formatie bestaat uit 5 top muzikanten en 1 fantastische zangeres.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 6 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Allstars boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties