0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Baby Blue

Biografie Baby Blue

De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop!

allround coverband boeken of inhuren

Ongeacht het tijdstip, locatie of publiek.  Het is keer op keer weer raak!

Van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring.  Ze zullen op menig festival te zien zijn waaronder Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Dicky Woodstock Festival.

Baby blue boeken voor scherpste gage

De verfrissende blik van de jongens zorgt voor een zeer aanstekelijke band. De brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden toegankelijk.

Boeken simpel Bands en artiesten 

Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit.
Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen!

Allround band

Ieder optreden is het weer een grandioos feest:

Bijzijn is meemaken!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Baby Blue boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties