0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Re-Member

Biografie Re-Member

Opgericht in 2016 is Re-Member een jonge band maar deze absolute top band bestaat uit 5 zeer ervaren muzikanten die hun krachten gebundeld hebben.

allround Coverband boeken

Re-Member bezorgt je gegarandeerd een avond die je niet snel zult vergeten.
Met een zeer breed repertoire brengt de band live allround muziek voor elke gelegenheid en de bandleden van Re-Member blinken uit in hun gevarieerde spel en samenzang.

breed repertoire

Van de meest recente hits tot populaire 80’s/90’s classics, dance, disco, Nederlandstalig, Schlagers en swingende medleys.

Multi inzetbaar

Of het nu op een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, schuttersfeest of kermis is, Re-Member laat met een flinke dosis muzikaliteit, energie, humor en gezelligheid overal een blijvende herinnering achter.

En passen met hun stijlvolle outfits, een professionele geluidstechnicus en een sensationele lichtshow moeiteloos op ieder feest of evenement.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Re-Member boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties