0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Da Vinci

Biografie Da Vinci

Met de allround band Da Vinci kan het allemaal. Een repertoire dat op uw feest word afgestemd of u nu rock, pop, disco, dance classics, latin, nederlandstalige meezingers, happy hardcore, trance of akoestische muziek voor uw feest.

allround coverband boeken of inhuren

Deze swingende zangeres en haar 5 mannen hebben samen aardig wat jaren aan podium ervaring. Ongeacht waar uw feest gegeven word, deze professionele band maakt er een muzikaal hoogtepunt van!

Da Vinci boeken voor scherpste gage

Da Vinci brengt u de beste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90 en de meest actuele top 40, waarbij een gezonde dosis muzikale humor en veel interactie met het aanwezige publiek zeker aanwezig is.

Boek een band

Een goede geluidsset, computergestuurde lichtshow en mooi bekleed podium zorgen ervoor dat deze show voor zowel het oor als het oog niets minder levert dan een spectaculaire belevenis.
Kortom, u én uw gasten een onvergetelijke avond beleven.

De bandleden zijn

Vocals: Yvette Wunderink
Vocals: Ramon Freriksen
Keys: Stephan Masselink
Guitar: Gertwim Giesbert
Bass: Pieter van Veelen
Drums: Ferdi Eenkhoorn

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Da Vinci boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties