0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rutger van Barneveld

Biografie Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld is geboren op 13 augustus 1990 en woont in de Betuwe. Hij is sinds 2002 zeer druk met het zingen van het Nederlandse levenslied. Met covers maar ook zeker zijn eigen repertoire.

Zanger boeken of inhuren

Rutger werd in 2020 bekend in het reality tv programma “Ik geloof in Mij” op RTL4. Samen met René le Blanc en Dario is Rutger toch wel de smaakmaker van dit tv programma.

Boek een artiest

In het nieuwe seizoen gaat in ieder geval een grote droom in vervulling want de zangers mogen optreden in een van de grootste poptempels van Nederland, de Ziggo Dome in Amsterdam.

Rutger van Barneveld boeken

Tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging werd aan Rutger gevraagd om ook een moppie te zingen en dat werd zo’n succes dat dit smaakte naar meer. De eerste single van Rutger is ‘Helena”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rutger van Barneveld boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties